Lisanne Ernst 
Beleidsmedewerker Maatschappelijke ondersteuning en Beschermd wonen 
IrisZorg

Gedurende de winteropvang (2021) vanuit IrisZorg in Nijmegen, heeft Aniies een belangrijke rol gespeeld en hebben we intensief samengewerkt. Van afspraken maken met ketenpartners tot praktische logistiek zaken, Aniies pakt alles aan en zet de acties uit! Er zijn korte lijnen en de communicatie verloopt prettig en soepel. Aniies kan duidelijk en daadkrachtig aangeven wat er nodig is en waar de grenzen liggen. Boven alles is Aniies loyaal, weet hij medewerkers en ketenpartners te bewegen, schrikt hij niet terug van weerstand en zoekt hij naar (samenwerkings-)mogelijkheden en oplossingen. Een fijne samenwerkingspartner en collega!


Tim van Tienen
Hulpverlener Focusbreed 

Vanuit Focusbreed waarin ik een samenwerkingsverband heb met Luuk Franken,  werken we graag samen met Aniies Dandan. Aniies bezit kernkwaliteiten die passen bij een interim manager, en brengt deze tot uiting in zijn dagelijkse werk als manager zorg binnen de SGLVG sector. Enkele kwaliteiten van Aniies zijn; - Doelgericht, resultaatgericht en kwaliteitsgericht - Observerend en controlerend - Eerlijkheid en verantwoordelijkheid - Inspireren door bevlogenheid - Ondernemerschap - Onafhankelijkheid - Besluitvaardigheid - Ambitieus - Overtuigingskracht Aniies is een bevlogen en betrokken manager tot op het niveau van de werkvloer, dat zorgt ervoor dat medewerkers zich bekeken, maar ook gezien voelen. Aniies heeft het teamproces bovenaan staan, zet medewerkers in hun rol. En heeft ook oog voor wie binnen het proces past. Durft ook (Ad hoc) beslissingen te nemen om medewerkers te verschuiven en of te confronteren met beroepshouding en attitude t.b.v. dit team(proces). Aniies is attent als het gaat om het geven van waardering voor zowel vaste medewerkers als ook PNIL. Ik zou Aniies daarom willen aanbevelen als (Interim) manager binnen de zorg sector.


Abdel Majid van der Veen
Maatschappelijk werker

Goudeerlijk, gaat niet rechts of linksaf maar rechtdoor! Bied duidelijkheid en structuur, is te vertrouwen en staat zijn mannetje! Weet wat hij doet en is er niet vies van om wat extra’s te doen buiten zijn taken om, en niet te beroerd om zelf iedere crisis te begeleiden. Hij is Een betrouwbare collega en weet altijd goed te schakelen in heftige situaties. Ik vind het zelf super fijn om samen met Aniies te werken want het is gewoon een super fijne en toffe collega. Chapeau Aniies!


Zakaria el Karouni
Maatschappelijk werker

Aniies is coördinator op locatie waar ik heb gewerkt. Ik heb Aniies leren kennen als een loyaal persoon met het hart op de juiste plaats. Altijd bereid om zaken te verhelderen en mee te denken. Gaat geen gesprek of situatie uit de weg, en weet iedereen mee te nemen op reis. Hij is een echt mensenmens.


Erik van der Upwich
EVU zorg op maat, persoonlijk begeleider SGLVG

Aniies is een zorgprofessional die erg kundig en professioneel is in zijn werk. Aniies is altijd op zoek naar ruimte om de zorg kwalitatief nog verder te verbeteren en is een aanwinst voor iedere cliënt en zorgorganisatie. Een team in de weerstand? Aniies denkt in oplossingen en mogelijkheden.


Sem van Kempen (MEd)
Interim Manager

Aniies is een manager van de toekomst! Hij regeert niet vanuit de ivoren toren maar begeeft zich op de werkvloer, weet wat er speelt en maakt daar zijn beleid op! Hij is innovatief, duidelijk en sluit aan bij de werkvloer. Hij gaat geen enkele uitdaging uit de weg! Op het moment dat de situatie moeilijk wordt en menig manager gaat twijfelen pakt hij door en zet hij de verandering in! Ontzettend prettige collega waarvan je weet wat je er aan hebt. Een discussie mag hij graag voeren in het belang van de cliënt en de kwaliteit van de zorg! Ik werk graag met Aniies samen!

 


Joost Habers
Coördinator Pluryn Kemnade 

Omdat Aniies in alle lagen binnen de zorg heeft gewerkt weet hij, als teammanager, waar hij over praat. Dit is een groot voordeel. Aniies is direct maar eerlijk. Hij durft impopulaire beslissingen te nemen wanneer hij denkt dat dit ten goede komt van het proces. Aniies zal altijd laten weten wat hij vindt en waarom hij dit vindt. Aniies is een enorm harde werker die ver gaat om zijn doel te bereiken. ''Eerlijkheid duurt het langst, biedt de snelste oplossing en geeft de minste ruis''